Website op Mobieltjes

De huidige website ziet er niet uit op een mobieltje (GSM). Na het installeren van de WPTouch plugin en wat aanpassingen in de plugin, ziet nu de website op de GSM best goed uit. Je kunt switchen tussen Desktop versie en Mobiele variant. Ik heb tot nu toe pas 2 minpuntjes ontdekt. Het vergrote van foto’s met “Pinchen” gaat niet. Ook wordt niet altijd een grotere foto getoond als erop gedrukt wordt.

Update: Het werkt wel om de foto te vergroten: De 1ste foto openen dan zie je rechtsboven een vierkantje staan met: Tonen op scherm. Als je die opent zie je de foto vergroot, ook kan je link- en rechts schuiven om de volgende of vorige foto te zien. Ook het “pinchen” werkt dan!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *