Rustdag

Het is vanmorgen al warm en benauwd als we opstaan om 7.30 uur. We nemen de tijd met wassen en aankleden. Dan lopen we rustig naar benden voor het ontbijt. We weten nog niet wat we gaan doen vandaag. Langzaam aan komt iedereen naar beneden voor het ontbijt. De meeste hebben het gevoel van wat kunnen we doen vandaag. We horen dat er een boerenmarkt is in het dorp maar die begint pas om 16.00 uur.

We besluiten om eerst maar eens naar de kamer te gaan en langzaam aan alles op te ruimen. Morgen gaan we naar huis. De motorpakken hebben we gisteren al naar de auto gebracht. Als we naar beneden gaan maar iets meenemen is gemakkelijker. Tot ongeveer kwart voor 12 blijven we op de kamer. Dan komen ze de kamer poetsen / opruimen. We besluiten om buiten in de schaduw te gaan liggen op de ligbedden. Sommige hotelgasten zouden vandaag gaan wandelen maar langzaam aan komt iedereen vroeg terug naar het hotel. Iedereen is moe of heeft het heet. Het lijkt of iedereen naar huis wil moe van de vakantie.

Als we om 16.00 uur hebben koffie gedronken besluiten we om nog even het water in te gaan. We hebben al enkele keren met een tweeling in het water gespeeld. Ze zijn 6 jaar en heten Anne en Isa en komen uit Montfoort. Als we met hun in het bubbelbad zitten vertellen ze honderd uit. Binnen vijf minuten weten we alles. Leuke meiden. De ouders komen nog zeggen dat als we het niet willen moeten we het hun zeggen.

Om 19.00 moeten we uit het water. Even douchen en naar het avond eten. We hebben deze avond soep met ballen. Echte dikke ballen met een doorsnede van wel 4 á 5 centimeter. Aan 1 bal in je soep heb je genoeg. Na het avondeten gaan we nog even buiten zitten. De tweeling komt ons bedanken voor het spelen met hun in het water. Mels laat Rob en Iny nog foto’s en het filmpje van de Stelvio pas zien. Rob wil deze route rijden als ze op huis aan gaan morgen. Maar als hij de foto’s, filmpje en verhalen van ons hoort kijkt hij toch bedenkelijk.

We nemen van iedereen afscheid want wij staan morgenvroeg om 4.00 uur op en we willen om 4.30 uur vertrekken. We hebben vanmiddag de motor op de kar gezet. Al alles in de auto geladen en we zijn start klaar om morgenvroeg op tijd te vertrekken.