Verslag van de terugreis naar Heel (830 Km)

We staan om +/- 8.30 uur op wassen en aankleden. We gaan vandaag naar huis. Als we naar het ontbijt gaan zijn Raymond en Claudia er al. We nemen onze tijd voor het ontbijt. Dan is het tijd om afscheid te nemen. We nemen buiten het restaurant afscheid van elkaar en wensen elkaar een goede reis. Wij naar huis en Raymond en Claudia gaan naar Italië.

Op onze kamer pakken we de laatste spullen. Even controleren of we alles hebben. Dan lopen we naar beneden en nemen afscheid van de gastvrouw. We koppelen de motorkar aan de auto en we gaan op huis aan. Het is dan 9:30 uur.

We stoppen enkele keren onderweg. Ook voor sanitaire stop. Op een plek loopt Mels over een grasveld naar struiken die er aan de kant staan. Als hij terug komt zegt hij: je moet zo lopen zoals ik heb gedaan. Ik zie overal kleine gaatjes in het grasveld. Mels vraagt later of ik iets gezien had. Ja wel kleine gaatjes zeg ik. Toen ik er liep verteld hij waren er overal muizen die weg renden.

Na veel files en wegwerkzaamheden komen we om +/- 20:30 uur moe thuis. Het heeft langer geduurd dan wij dachten. Mels haalt de motor van de motor kar en Toos haalt de spullen uit de auto. Even iedereen bellen dat we thuis zijn. Een uur later is alles aan de kant. Wasmachine draait en de post is doorgekeken. Vakantie Schwarzwald (Zuid Duitsland) en Hainzenberg (Oostenrijk) is voorbij.