Rustdag

Vandaag is het een rustdag. We staan pas om 8:30 uur op. Lekker luieren. Eerst worden er broodjes afgebakken. Lekker verse broodjes als ontbijt. Het ruikt dan ook zo lekker. Toos voelt zich niet zo lekker. Misschien de warmte (31 graden) of te moe. Zaterdag de trip van Frankrijk naar Italië en dan nog de motor trip van zondag (370 km). Misschien net te veel en niet genoeg gerust om bij te komen. Nadat ze enkele uurtjes heeft geslapen is ze weer opgeknapt. Om 12:00 uur wordt er koffie gedronken. Het wordt een dagje luieren.

We lopen later even een rondje over het appartementen complex. Bij de receptie is de deur dicht. Er hangt een briefje dat ze vandaag gesloten zijn. Wel ziet Mels er een A4 vel hangen en daar staat de WIFI code. Snel de telefoon en de I-Pad pakken en internetten. Even de mail gecontroleerd. Nog enkele dingetjes nakijken en we zijn weer bij. Als we bij de receptie staan komt een moeder met dochter aan gelopen. Zij komen uit Nederland. Uit Brabant. De moeder komt van oorsprong uit Nederweert verteld ze. We lopen als we klaar zijn nog even naar het restaurant om dingetjes na te vragen. Iedere avond doet de beheerder van het restaurant de grote poort sluiten als hij naar huis gaat. We kunnen er dan niet uit. Hij verteld ons dat we de volgende dag bij de receptie hierover navraag moeten doen.

We lopen langzaam terug naar het appartement. Hier maken we ons wat te eten klaar en Mels gaat gitaar spelen. Later op de avond zijn we nog gaan kijken hoe het met de poort zit. Mels neemt het kaartje mee wat we in het huisje in een speciaal apparaatje moeten stoppen willen we stroom krijgen. We kunnen van binnenuit met een speciale schakelaar wel de kleine loop poort open. Buiten de poort is een kastje net als bij de voordeur van ons appartement. Als Mels het kaartje erover haalt gaat ook de grote poort open. Gelukkig als er iets is kunnen we tenminste weg. Je weet maar nooit. Als we even wachten gaat de grote poort weer vanzelf dicht. Als we op de parkeerplaats kijken blijkt dat we die nacht er maar 3 appartementen bezet zijn. Het is heel rustig. We lopen terug naar het appartement en drinken nog iets. Kijken nog even tv kijken en dan naar bed. Morgen willen we weer een tourtocht rijden.