Verslag van Eguisheim (FR) – Dervio (IT) (400 Km)

Gisteren hebben we de auto ingeladen en de motor op de kar gezet. De auto inladen ging sneller dan we dachten. Met het steek wagentje hebben we alles naar de auto gebracht. Dit was maar een paar keer lopen en klaar was de auto. De motor, dit keer nemen we de Yamaha FJR 1300 mee op vakantie, ging gemakkelijk op de motorkar maar het vastzetten nam veel tijd in beslag. Nog snel iedereen gebeld en nog enkele uurtjes naar Frits en Angelique geweest.

Vanmorgen was Mels al om 5:45 uur op. Had de slaap al uit. Boterhammen klaargemaakt en gegeten. Om 7:00 uur zijn we ons gaan aankleden. De motorkar met de motor aan de auto gekoppeld. Daarna hebben we de spullen die we nog moesten inpakken bij elkaar gepakt en naar de auto gebracht. Alles opgeruimd en om 7:30 uur was alles klaar en gepakt in de auto. Deur afsluiten en weg zijn we. Nog even tanken in Beegden en om 7:45 uur zijn we op weg naar Frankrijk.

Dan eerst alles uit de auto uitladen . De motor van de motortrailer en dan auto, motortrailer en motor in de garage zetten. Alles is hier beveiligd met een code. Even alles opruimen. Mels gaat even de info doorlezen die er ligt. Nadat we alles hebben opgeruimd en hebben doorgelezen gaat Mels nog filmen en gitaarspelen. Toos gaat iets te eten klaarmaken. Nadat we hebben gegeten wordt het lekker luieren en uitrusten.