Rustdag

Nadat Mels gisteren nog enkele mixen ophad zijn we naar bed gegaan. Als om 8:00 uur de wekker afloopt slaapt Mels nog. Hij heeft goed geslapen. Toos gaat naar bakker, die bij de receptie staat, om brood te halen. Deze staat er iedere morgen van 8:00 uur tot 9:00 uur met vers brood. Ze verstaan een heel klein beetje Duits en Engels. Maar met handen en voeten kom je er wel. Als Toos terug komt doet ze de tafel dekken en als Mels dan opstaat, staat alles klaar om te ontbijten.

Het regent. Dit was ook de voorspelling en we hadden ons erop ingesteld om vandaag een rustdag te houden. Dit na de lange rit van gisteren. Als we ontbeten hebben word alles opgeruimd. Wassen en aankleden en dit word een dagje luieren. Om 11:30 uur lopen we naar de receptie om te kijken waar we de komende week nog naar toe kunnen gaan. We vinden een aantal folders en we zien dat het morgen weer goed weer is om te rijden. Wolkje met zonnetje en het wordt ongeveer 21 graden.

Terug in het appartement word er nog opgeruimd en we gaan lekker ontspannen. Mels gaat de foto’s van gisteren bekijken en wissen wat al wegkan. Tja niet alle foto’s zijn goed als men ze in vogelvlucht maakt. Maar er zijn vaak nog verrassende leuke foto’s bij. Als hij klaar is met de fotocamera en de filmcamera heeft nagekeken gaat hij met I-Pad spelen. Toos gaat lekker lezen en Sudoko puzzels oplossen. Tussendoor word er koffie gedronken en gesnoept. Het weer word steeds beter en de zon is volop aan het schijnen. We zien zelfs ooievaars vliegen. Het is hier rustig overdag. Als het morgen maar droog blijft: zegt Mels ook al waait het. Mels gaat nog enkele uurtjes gitaar spelen en Toos maakt het eten klaar. Na het eten word alles klaar gezet om morgen met de motor te kunnen rijden. Tanktas met toebehoren, camera’s, Tomtom, etc. Mels zoekt later nog op de Tomtom uit waar een tankstation in de buurt is, zodat we morgen niet te lang hoeven zoeken waar er een is. We gaan vanavond lekker nog wat snoepen en borrelen en dan hopelijk weer lekker slapen.