Verslag van Taunton – Bristol (75 Km)

We kunnen vandaag uitslapen. Om 8:30 uur loopt de wekker af. We zijn al iets eerder wakker maar draaien ons nog even om. Dan staan we rustig op.
Jean en Martien zullen ondertussen wel bij de motorzaak zijn. We horen of zien het wel als ze terug zijn. We besluiten om ons aan te kleden, eten en op te ruimen. Als alles zover is opgeruimd en we klaar zijn gaan we even bij de dames kijken of ze al iets gehoord hebben. Ze hebben nog niet gehoord. Als daar zitten bij te praten komen de heren terug. Het is ze gelukt met de band. De Engelsen waar zeer behulpzaam. We besluiten om richting Bristol te gaan rijden wat vandaag het eindpunt is.
Het regent al, niet hard maar toch. Er is vandaag voor de hele dag regen voorspeld. Je wordt er niet vrolijk van. Mels rijdt voorop. Jean moet het eerste stuk rustig aanrijden met de nieuwe band. De autoweg gaat goed maar dan komen de hele smalle binnenweggetjes waar je niemand tegen moet komen. Hier is het glibberen en schuiven. Mels heeft het snel gehad en zegt dat hij dit niet volhoudt tot het einde als al deze wegen zo zijn. We vertellen tegen de anderen dat we niet meer binnen door rijden (ze waren er niet blij mee) en dat we elkaar vanavond in het hotel zullen treffen. Mels geeft dit in de Garmin in dat hij zo snel mogelijk naar het hotel wil en we rijden aan. Na nog enkele binnenwegen komen we op de autoweg en kunnen goed doorrijden. Het blijft regenen. Even tanken en verder.
Om ongeveer 13:00 uur zijn we in Bristol. Het wordt even door de stad rijden maar de Garmin heeft ons goed geholpen. We stoppen voor de deur en gaan ons melden bij de receptie. We kunnen de motor laten staan en brengen onze spullen naar de hotelkamer. Die ziet er netjes verzorgt uit. Alles te drogen hangen. We drinken en eten ons en rusten even. Dan besluiten we om even naar een supermarkt te lopen. We hadden toen we ons gemeld hadden aan de balie een plattegrond gevraagd. Hier hebben ze ons de supermarkten op aangekruist. We kleden ons aan en lopen even Bristol in. Na even zoeken hebben we een supermarkt gevonden. Hier pakken we van alles mee om te eten en drinken. We lopen dan terug naar het hotel en het is bijna vier uur als we terug zijn bij het hotel. Van de andere motorrijders zien we nog niets. Mels stuurt Martien een SMS. Even kijken waar ze zijn en laten weten dat we in het hotel zijn. Het regent nog steeds. De voorspelling was dat er vandaag na 16:00 uur zware buien zouden komen. Mels gaat muziekje luisteren en Toos werkt haar dagboek bij.

Aangezien het de gehele dag flink geregend heeft zijn er GEEN foto’s gemaakt.