Verslag van Bristol – Southhampton (318 Km)

Vandaag hebben we een tocht vanuit Bristol naar Southhampton aan de zuid kust van Engeland. Het heeft vannacht nog geregend. We ruimen alles op en pakken alles in. Els komt even doorgeven dat we vandaag om 9:00 uur vertrekken. Ze gaan in het restaurant ontbijten. We hebben ons ontbijt op de kamer. Als we klaar zijn met inpakken gaan we eerst ontbijten. Croissants met kaas. Het smaakt goed. Dan gaan we de spullen naar beneden brengen en op de motor vastmaken.
Als we de laatste spullen erop zetten komen Jean en Martien ook.

Iedereen heeft weer alles ingepakt en we vertrekken. Het is vandaag een tocht van +/- 320 kilometer. We rijden vandaag naar Southhampton. Het blijft goed opletten met aan de linkse kant rijden. We raken verschillende keren de anderen kwijt. Als we na een rustpauze van 20 minuten niemand zien, rijden we verder.
Op dit rustpunt waren oude huizen te zien. Zo reden we door verschillende dorpjes met oude huisjes met en zonder rietedaken. Het weer is grillig vandaag. Dan grijs met enkele drupppels regen en dan weer de zon.

We tanken nog even en drinken er een warme chocomel met karamel smaak erdoor. Smaakt heerlijk. We rijden rustig verder en komen na nog een plaspauze aan in Southhampton. Even kijken en we zijn bij het hotel. We zitten voor de 2de keer in een Ibis hotel. We gaan eerst bij het lowbudget hotel vragen maar het blijkt dat we in het andere hotel moeten zijn. We melden ons aan de balie en we krijgen de toegangskaart van de kamer. Het is op de badkamer na dezelfde kamer als in Bristol. We besluiten eerst alles naar de kamer te brengen, douchen en even een half uurtje uitrusten.

Als we dat gedaan hebben gaan we een rondje langs de restaurants lopen. We besluiten in het hotel te eten. Als we terug in het hotel zijn gaat Mels nog even internetten. We lezen nog de krant en besluiten nog naar de kamer te gaan tot 19:00 uur om dan naar het restaurant te gaan om iets te eten.