Freudenstadt – Wolfach – Waldkirch – Sankt Märgen – Schönaur – Hauser – Titisee – Schonach – Freudenstadt (350 Km)

Na een goede nachtrust gaat om 7:00 uur de wekker af. Vandaag gaan we de eerste motorrit rijden. Mels heeft die thuis al uitgezet. Aankleden en naar beneden voor het ontbijt.Het is een uitgebreide ontbijt. Je kunt van alles pakken wat je wilt. Nadat de maag goed gevuld is pakken we de motorspullen gaan naar buiten waar de motor klaar staat.

Navigatie starten en dan kunnen we. Het is half 9 als we aanrijden. Het is momenteel zonnig. Wel is er regen voorspeld voor vandaag maar we zien wel. Het is een route van 270 kilometer lang. Je bent nog geen 10 minuten aan het rijden en je zit ln de bossen. Het is genieten. Onderweg stoppen we voor te tanken en rijden weer verder. Het is lekker rijden. Niet te warm of koud. Bij de tweede tankstop wil Mels koffie pakken maar komt naar buiten met 2 ijsjes. Zijn wel lekker. We zien dat zich donkere wolken boven ons gaan samenpakken maar we rijden er omheen. Zo lijkt het want even later begint het te regenen als we aan het rijden zijn. Vlug een parkeerplaats op en schuilen voor de regen. Hier hebben we ongeveer 2 uur gestaan. Toen was de bui nog niet over. Dan toch maar voorzichtig verder rijden. De eerst meters waren puinhoop verteld Mels later. Bril besloeg en dan nog de regendruppels op het ruitje van de helm. Op sommige plaatsen was de weg erg smal. Hier moet je niets tegenkomen. Het bleef regenen. We moesten nog 111 kilometer toen het begon te regenen. Dat wordt twee uur door de regen rijden. Maar de laatste kilometers was het droog. In Freudenstadt heeft het niet geregend. We waaien dan een beetje droog.

Als we bij het hotel aankomen snel de de helm af en de natte jas uit. Dan de motor op slot en naar de hotelkamer. Lekker een warme douche en even bijkomen. Om ongeveer half 8 gaan we naar de zaal om te eten. Het eten is goed. Geen grote porties.
Vandaag hebben we beide een vlees met gebakken aardappelen. Champignonsoep vooraf en bananenkwark als toetje. Ieder een halve liter donker bier. En onze buikjes waren weer goed gevuld. Buiten nog even rondgelopen en toen terug naar de hotelkamer.

Nog wat gelezen en op de I-pad gespeeld. Maar de oogjes vallen langzaam dicht en we gaan dus maar slapen.