Verslag 15 Juni 2015

We hebben voor vandaag de wekker niet gezet. Om ongeveer 6:50 vraagt Mels hoe laat het is. We draaien ons nog een om en om ongeveer 8:30 uur staan we op. We kleden ons aan en gaan naar het ontbijt. Nadat we onze buikjes weer goed gevuld hebben lopen we eerst naar de auto om de wandelschoenen te halen. Ja, we gaan vandaag wandelen.
Terug op de kamer alles pakken en we lopen richting dorp. Eerst willen we kijken of het mogelijk is om hier een motorbanden te bestellen. Want Mels denkt dat hij het misschien niet redt voor de komende weken met de achterhand. Bij de receptie hebben ze ons gisteren de weg beschreven hoe we bij de motorzaak komen. Daar aangekomen en ons verhaal te hebben verteld hebben we afgesproken om eventueel morgen na het rijden terug te komen bij hun zodat ze de band kunnen zien.

We lopen verder richting centrum van Freudenstadt. Hier zijn we eerst richting toeristeninfo gelopen om te vragen hoe we het beste naar de Tribegerwatervallen kunnen gaan als we met de bus of trein willen gaan. Kregen goede uitleg maar met de auto gaat toch beter. Ook hebben we de kerk van Freudenstadt bekeken die in de WO II gebombardeerd is. Hij is na de oorlog weer opgebouwd. Nog even rondgelopen en toen weer richting hotel gewandeld.

Na de mail te hebben gelezen (we hebben in een keer internet ra ra ra) en spelletjes gespeeld te hebben gaat Mels gitaarspelen. Even lekker ontspannen. Buiten is het ondertussen gaan regenen. Na drie uur kunnen we beneden koffie met iets erbij krijgen. We hebben beide nog een bon liggen die hebben we gekregen toen we ons hebben ingecheckt. De koffie en gebak smaakt ons wel. Dan nog het avondeten en onze dag is zo weer om