Verslag Freudenstadt – Löcherberg – Steinach – Mussbach – Denzlingen – Sankt Peter – Buchenbach – Sankt Märgen – Bruckwald – Freudenstadt (250 Km)

Om 7:00 uur loopt de wekker af. Opstaan, aankleden en ontbijten. Na een goed ontbijt gaan we ons omkleden. We willen vandaag weer een route rijden die Mels heeft uitgezet. Hopelijk werkt het weer mee. Bij de eerste stop tanken we en willen we koffie drinken. Maar bij dit tankstation is geen koffie te krijgen.Dan maar verder.

Het is weer een mooie route. Smalle en brede wegen. Op tijd stoppen om foto’s te maken en te filmen. Af en toe gaat het zo hard met rijden dat de filmcamera dicht slaat. Dan wordt het moeilijk om te filmen. We rijden zelfs door de wolken. Niet dat wij zo hoog zijn gereden maar doordat het wolkendek zo laag hangt. We komen zelfs op een plaats waar Toos zondag nog tussen de bloemen heeft gezeten en waar Mels foto’s van het dal heeft gemaakt. Nu zie je alleen een wolkendek. Onderweg nog even stoppen om te drinken en iets te eten. En ook voor een kleine plaspauze. Moet ook gebeuren. En dan zul,je het hebben. We moeten nog +/- 50 kilometer als het begint te regenen soms hard dan weer zacht. Het wisselt af. Niet leuk maar we gaan toch richting hotel.

Als we bij het hotel aankomen rijdt Mels nog de rotonde voor het hotel zodat hij gemakkelijker de parkeerplaats op kan rijden. Alles opruimen. Motor vastleggen. Spullen in de auto die daar kunnen blijven en de rest mee naar binnen. Mels pakt nog de navigatie van de motor en kijkt naar de achterhand.
Nee hè ………….. Een schroef in de band. Niet lang aarzelen. Alles weer aan en op naar de motorzaak waar we gisteren zijn geweest. Hier worden we snel geholpen. Dat wil zeggen: er wordt een nieuwe band besteld en die is er morgen of overmorgen.

Terug naar het hotel lopen. Zeer vermoeiend met de motorkleren aan en de helm in de hand en dan nog berg op. Maar we zijn blij dat we het op tijd hebben gezien en niet pas als we de volgende keer willen rijden. Als we bij het hotel,komen vind Toos nog een schroef.
Er heeft ‘s-morgens een verhuiswagen gestaan en die heeft kennelijk met schroeven staan strooien. Fijn, maar wij pech.

Als we in hotel zijn besluiten we om nog maar lekker in de sauna te gaan. Even genieten. Daarna eten en de rest van de avond lekker luieren.