Verslag van 18 juni 2015

Om 7:00 uur loopt de wekker af. We gaan vandaag de motor ophalen. Eerst even aankleden en ontbijten. Na het ontbijt pakt Mels de I-pad om te kijken hoe het weer vandaag wordt. Regen…… Dan maar even de motor ophalen en zien we wel verder vandaag.

We pakken wat we nodig hebben en lopen naar de motorzaak toe. Ongeveer 20 minuten lopen. Daar wordt alles snel geregeld. Betalen en we kunnen weer. Terug naar het hotel. We zien de buiten al hangen. Als we bij het hotel komen begint het al te regenen. Terug op de kamer besluiten we (als ze komen opruimen) naar beneden te gaan om nog een kop koffie te drinken. Zo gezegd zo gedaan. Na een half uurtje besluiten we weer naar boven te eraan. Mail wordt gelezen, Facebook wordt bekeken en het nieuws wordt gelezen. Mels besluit om gitaar te gaan spelen. Zolang het regent hebben we geen zin om ergens naar toe te gaan. Tussendoor even pauze. En om +/- 14:30 uur besluit hij te stoppen met spelen en eten we even een banaantje.

Het is en blijft regenen. Mels heeft gekeken op de Duitse buienradar en daar kon men zien dat het bleef regenen. Dan maar op de hotelkamer blijven want in de rest van het hotel is niets te doen. En met de auto erop uit overal regent het. Lekker lezen en tv kijken dan maar. Later nog maar even naar de sauna.

Om ongeveer 18:40 uur gaan we terug naar de hotelkamer. Lekker fris en ontspannen. In eten hebben we nog geen zin, maar we kunnen nog tot 20:00 uur terecht om te eten.