Verslag van Rustdag en Wijnproeven in het Hotel

Na een onrustige nacht staan we even na half acht op. We hebben het warm gehad vannacht. Er licht een dik dekbed op bed. Onze dekens maar uit de wagen halen en die voor de nacht erop leggen. Aankleden en naar beneden voor het ontbijt.

Nu kunnen gaan zitten waar we willen. Brood zelf snijden. Er is een ruim assortiment wat brood en beleg betreft. Het ziet er uitstekend verzorgt uit en smaakt ook goed. Na het eten pakken we nog snel de dekens uit de auto. Naar boven en even kijken wat we kunnen doen. Buiten regent het weer maar niet zo hard. Na even te hebben rondgelopen door het hotel om te kijken of er ergens koffie te krijgen is gaan we maar terug naar de kamer. Mels gaat gitaar spelen. Er is hier niet te doen in het hotel overdag. Ook is er geen koffie of thee te krijgen. Wel staat er beneden een koelkast met frisdrank. Maar frisdrank en een koekje hebben we zelf bij ons. Als Mels zijn uurtjes heeft gitaar gespeeld en nog even wat heeft geïnternet gaan we naar beneden. We nemen onze drank en zoutjes mee. We gaan kijken naar het formule 1. We zitten daar alleen, lekker rustig. We kunnen het helemaal afkijken.

Want om 16:30 uur hebben we wijnproeven.
Het is in de bar, de ruimte langs de tv ruimte. We mogen 7 wijnen proeven met tussendoor kaasjes, 2 soorten mosterd en met brood. Water om het glas even te spoelen en de mond spoelen. Er waren lekkere wijnen bij. Even voor zes uur zijn we klaar. We kunnen zo weer aan de tafel aanschuiven. We krijgen weer een amuse, bord met groenten, vis met groenten en op een lei het nagerecht.

Het eten heeft ons goed gesmaakt na de wijn maar we vonden het eten zaterdag toch lekkerder. Even een rondje om het huis lopen en gaan een rustige avond tegemoet met internet en lezen.