Verslag van wandeltocht naar Peschiera del Garda (8,5Km)

Rond half 8 is Mels even op. Ik slaap nog. Om ongeveer 8:00 uur ben ik ook wakker. Nog even bij elkaar liggen. Dan aankleden en opstaan. Broodjes bakken en eten maar. Het is frisjes buiten maar wel droog. We zijn nog moe van gisteren. Even kijken wat we gisteren hebben gereden. Het dagverslag even maken. En even kijken of we nog een route kunnen maken maar niet meer zo ver als gisteren. Om 11:00 uur lekker een beker cappuccino. En natuurlijk iets lekkers erbij.

Om ongeveer 15:00 uur willen we er toch even uit. We besluiten om nu toch maar naar Peschiera te lopen. De overburen Oostenrijkers vertellen ons dat het ongeveer 3 kilometer is. We hebben tijd genoeg. We lopen langs het Garda meer. In Peschiera aangekomen lopen we langs de havens. Dan terug en een stukje binnenstad. We kopen nog iets te drinken want van zo’n wandeling krijg je dorst.

Dan besluiten we om terug naar de camping te lopen. Onderweg nog een ijsje. Het Italiaans ijs hier smaakt beter dan in Nederland. We beginnen te denken hoeveel kilometer het is wat we hebben gelopen als we terug op de camping zullen zijn. Toos denkt 7 Mels denkt 8 kilometer, we sluiten een weddenschap af. Als we terug zijn op de camping kijkt Mels en we hebben uit eindelijk bijna 9 kilometer gelopen, dus Mels heeft gewonnen, Tja wat ??. Even wat eten en we maken er een rustig avondje van.

We besluiten om nog even een rondje te wandelen. Als we op het strand aankomen zitten er 4 meiden met een gitaar muziek te maken en te zingen. Mels loopt er naar toe. En even later zitten we mee te zingen, gitaar te spelen en te vertellen. De meiden komen uit een stad bij München. Na ongeveer een uurtje besluiten we om terug naar ons huisje te gaan en daar nog even iets te drinken en dan naar bed. Misschien morgen motorrijden.